Palasia kohteista kotona joita voin aina katsoa hymyssä suin. Kirppislöytöjä ja turhakkeita.

Tuikkuja ja tuoksulamppu. Pinkki, purppura ja liila <3 Tuikkuja riittäisi vaikka jaettavaksi mutta en voi niitä poiskaan heittää koska saan ne hyllyt kyllä vielä hankittua :> Siirrän nuo makkariin kunhan saan siellä vähän enemmän valmiiksi. Tuoksulampun tuoksuillekin on oma kaappi (lasinen lääkekaappi jonka sain äidiltä).

Amy Brownin "Autumn Magic" kuva joka odottaa jonkinlaisia kehyksiä. Wychcraft-pullo oli pakko saada pelkän nimen ja ulkoasun takia :D:D

Olkkarin seinällä on horoskooppiaiheinen seinävaate jonka löytyi joskus kirppikseltä, olisin voinut katsoa koon vähän tarkemmin koska neliönmallinen ja pikkaisen leveämpi olisi ollut jees. Päiväpeitoksi sinkkusänkyynhän tuo kai on. Edellinen seinävaate siirtyi eteisen käytävään kun siellä ei ollut mitään. Saipahan ainakin koko seinän peitettyä. Vanha vaate on lähes neliön mallinen, sopii luultavasti parisänkyyn päiväpeitoksi kun on tupsutkin ja kaikki :P Lampullekin löysin viimein jonkinlaisen paikan, kun se on aina lojunut jossain pöydän nurkalla.

Kivi "aarteet" . Olen saanut noita lahjaksi ja ostanut luontaistuotekaupasta. Suosikkini ovat hematiitti ja meripihka. Arkussa on isäni sotilaspassi ja avaimia sekä eräs löytämäni sormus. Laiton sen arkkuun koska en ikinä löydä mitään ja löytöpaikka/aika olivat aika omituiset.  Kivikuppi jossa kivet ovat on arvoitus. Ei ole hajuakaan mitä kiveä se on.

Lempituoksu lampussa ja plussaa luomusta ja ihanasta pakkauksesta! :)

Viimeaikaiset ostokset kirppikseltä: Silmälasikotelo joka on mukavan retro. En pidä tätä itse vaan annan sen lahjaksi. Sisään laitan jotain tärkeää tai mieltä lämmittävää.

Ja Movetronin levy!  Ysäri on ystävä ja taidan jatkaa pään pehmentämistä nyt ysäreillä :D:D  X-Periencen Magic Field löytyi myös mutta jäi kirppikselle. Taidan hakea sen huomenna kun en löytänytkään enää kasettiversiota.