Jee oli kyllä hyvä ylläri! Sain siskoni tekemät lasit lahjaksi ^_^ Neljä snapsilasia ja kaksi isompaa. Korvikset hommasin joskus Etsystä. Harmi vain että ei kärsi pitää niitä kun reiät tulehtuvat heti. Pitänee päällystää koukkuosa jollain. Käytiin kaupoilla ja kirjakaupan ikkunassa oli kivoja muistikirjoja. Tosin vasta sisällä huomasin pöllöaiheisen muistikirjan. Edellinen kirja on edelleen kesken mutta sivut alkavat olla finito. No se on palvellut vuodesta 2006, mutta jos uusi vihkonen toisi uutta puhtia tarinoihin. Tuonnehan voisi suoltaa hyviä reseptejäkin ja liimailla kuvia jne.

Toisessa lasissa lukee For the Horde, tämän Horde crest lasin alareunassa lukee Kikkaregoblin :D

Muistikirjan värikin on mieleinen. Vaikka vihreä on lempivärini, en käytä sitä juuri missään :o ( paitsi kynsissä tummanvihreää) Turvaudun mustaan ja violettiin/purppuraan.

Näkymää olkkarin ikkunasta. Mäki on paljon jyrkempi, jostain syystä se ei välity kuvasta 0_o  Onneksi rekat eivät saa ajaa tosta enää, voisi olla että koko talo tärisee. Kesäöisin kun ikkunaa pitää auki keskustan baareista palaavat ördääjät sulostuttavat yöunia. No eipä se häiritse, siihen tottuu, samoin autojen ääniin.

Kaksi karvahattua seurasi aamupuuhia: