Ei se nielutulehdus angiina ollut.Jokin virusperäinen,siksi eivät antibiootit tehonneet.Kyllähän tämä jo helpottaa,mutta nyt on sitten ientulehdus.Liian kova hammasharja ja tulee jyystettyä aika urakalla.Enkä paina sitä harjaa ihan vähän...
Tuli mieleeni tämäkin yleinen sota että eläkeläisten mielestä nuoriso vaan häiriköi ja mellastaa sekä sotkee paikkoja.Näin yleistettynä,mutta kaikki eivät ajattele niin.Myös mukavia vanhuksia löytyy,ja niin löytyy mukavia nuoriakin.Kumpikin osapuoli on kaivanut yleistykset toisistaa että vanhukset valittavat ja nuoriso häiriköi.Tiedän että vanhempia ihmisiä pitäisi kunnioittaa,mutta minä kunnioitan ainakin niitä jotka sen ansaitsevat,en siis kaikkia.Jotkut vanhukset käyttävät tuota sananpartta (kunnioita vanhepia) tehokkaasti hyväkseen ja näkevät olevansa etuoikeutettuja joka asiassa ihan röyhkeyteen asti.Etuilua,valitusta,osoittelua ja meuhkaamista julkisilla paikoilla. sekä liikenteessä.Jos sanot vastaan niin tulee saarna että miten sinut on kasvatettu ja etkö osaa kunnioittaa vanhempia.Siten katsotaan oikeutus puuttua joka asiaan ja kaikkien asioihin.
Tuleepa mieleen tapaus tältä aamulta.Liikun jalkakäytävällä normaaliin tapaan ja ohittan kävelevän miehen.Vastaantuleva rouvashenkilö tulee sormi ojossa valittamaan että meinasi mies jäädä alle eikä noin saa liikkua.Jos minulla olisi ollut ikää 30 vuotta enemmän,olisi tämä rouva pitänyt suunsa kiinni.
Samoiten kyylätään ikkunasta jonka jälkeen jätetään valituslappu auton tuulilasiin.
Tämä onkin valittajien luvattu kaupunki Heinola.Lehtipalstaa kun katsoo niin ihan ihme asioista valitetaan,onkohan tämänaamuinen tapaus huomisen aamun lehdessä valituspalstalla.En ihmettelisi.
Ja kun valittamista ei uskalleta tehdä omalla nimellä.