Harmittaa se hennavärin maahantuonnin lopetus jostain tuntemattomasta syystä.Samaa väriä on lätkitty päähän jo monta vuotta ja hiusten kunto on parantunut kun jätin pois kaupan peroksidivärit.
Jos olisin jatkanut käyttöä niin hiukset tuskin olisivat vyötäröpituiset.Eivätkä kaupan punasävyt kestä muutamaa pesukertaa kauempaa tässä päässä kirkkaina.Henna ei kulahda vaikka pesisi syväputsarilla.
Nyt olen parina päivänä kayttänyt mehiläisvahaa hoitoaineen kanssa eikä yhtään hullumpaa.
Mysteeriksi on jäänyt erään riipuksen arvo ja saatavuus.
Kalevalakorun Kuusamon kirves-riipus.Minulla on sellainen hopeinen enkä tiedä onko tuota saatavilla enää mistään ja millainen arvo riipuksella on.Missään en ole törmännyt tuohon ja netistä löytyy todella nihkeästi tietoa.
Äiti pakkasi mukaan nokkosta,ja olen ostanut monenlaisia eri teelajeja.Inkivääriä lisäilen joukkoon jos maku sallii.Kamomillateehen en suosittele.Nokkospurkki on jo puolillaan kun hurautin sitä sämpylöihin aika reilulla kädellä.Huomasin erään lempivideopätkäni Kyttääjät
Huomasin tänään miten piittaamattomia ihmiset ovat liikenteessä.Kaasutellaan miten sattuu ja moottoritiellä
puikkelehditaan ja ahtaudutaan ihan toisen auton perään kiinni.Välillä tulee mieleen että olisipa ollut poliisi kulman takana niin olis käyny paska nakki.Ja paskaset naurut päälle.
Kerran moottoritiellä ajoi poliisin maija ja joku lähti autolla ohittamaan kovaa kyytiä sitä neljän auton letkaa,jossa maija oli ensimmäisenä jonossa.Toisen auton kohdalla alkoivat jarruvalot palamaan jotenkin kummasti ja kuski palasi ruotuun poliisiauton taakse.Mihinkä sitä muka on aina kiire.