Sain huuto-ostokseni viimein ja paketissa odotti iloinen yllätys: Kolme Geisha-patukkaa! Niin ja tietysti se paita. Lipin New clear age-paita kaasunaamariprintillä. Aivan kuin uusi, vaikka onkin vanha paita jo. Kummastelin paidan mallia: aika lyhyt, mutta hihat ovat normaalia pidemmät.

Aamulla oli myös aikaa leikkiä meikeillä :D Normaalisti käytän hyvin vähän pakkelia ja neutraaleja värejä. Muistaakseni 2006 olin meikin suurkuluttaja, silloin meikkasin itseni vähemmän tunnistettavaksi. Kiva vahanukke O_o Löysin kaapista valkoisen irtopuuterin joka on lähes käyttämätön. Pakkeliaikoina käytin valkoista kivipuuteria kyllästymiseen asti, meikatessa oli vähän kuin valkoinen paperi alla johon alkaa piirtämään. Kulmakarvoja en kuitenkaan raaskinut ajaa vaikka mieli olisi tehnyt, lähinnä piirtämisen vuoksi, ei siksi että ne olisivat olleet epäsiistit. Kuvasta tulee mieleen ehkä jonkin sortin katukaupittelija... mutta annettakoot se anteeksi. Tarkoitus olikin kokeilla miltä naama näyttää kun laittaa meikkiä uudella tavalla ja runsaalla kädellä. Voisin ehkä pienen harjoittelun jälkeen pitää samantyyppistä meikkiä vahvoilla rajauksilla ja luomivärillä. Meikin käyttöönkin turtuu tavallaan. Ensin vähän aurinkopuuteria ja sitten onkin koko naama ruskea kun on muka liian vähän. Mutta kyllä paljolla meikilläkin voi olla tyylikäs, itselleni ei välttämättä sovi.

Pohjalla L'oreal Infallible sävyssä Porcelain, päällä Stargazerin valkoinen irtopuuteri. Luomivärinä ja poskipunana oli Make Up Storen luomiväri sävyssä Nectar. Rajaus tehty random eyelinerilla, ei ripsiväriä koska omistan vain vedenkestäviä ja tämän maskin hankaamisessa pois oli jo tarpeeksi haastetta. Voisi harjoitella enemmän luomivärin käyttöä niin voisi käyttääkin joskus.